_________________ "Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
...
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało." Douglas Adams
-------8888. post na forum---------Mam to
Ostatnio zmieniony przez cybul92 |10 Lis 2006|, o 15:03, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
...
Wysłany: |7 Lis 2006|, o 17:07 Śmiesznie, śmieszniej, youtube!
No właśnie!
Macie może jakieś ciekawe linki aby sobie coś czasem pooglądać?
Ja proponuję na początek:
---------------------
to jest seria - należy oglądać tylko i wyłącznie wg kolejności, polecam (dla znawców tematu):
http://youtube.com/watch?v=xfu6Pu0Anwg
filmik zabawny, ale gdy tak pomyślałem głębiej to się trochę zacząłem bać
[ Komentarz dodany przez: cybul92: 2006-11-09, 21:10 ]
Filmiki zamieszczone na tej stronie proszę zamieszczać w TYM TEMACIE
...
Ogladałem to wczoraj - zgroza! Tez nie chciałem uwierzyć, że to real clip, ale jednak... Jak mowił pewien satyryk "polska to dziwna kraj..."
_________________ ZŁOOOO!!!!! PIEKŁOOOOO!!!! BABILOOOOON!!! OGRODOOOOOOOVA!!!! vs www.myspace.com/godandthefallenengines
+1 Proud owner of 666th post on this forum "Do what You will shall be the whole of the law" - ASL
Tutaj będą wszystkie śmieszne filmiki zamieszczone na smog.pl itp...
W temacie "Co myślicie o kandydatach na burmistrza????" Zrobił się bałagan przez jeden film. Jeśli znowu zrobi się takie zamieszanie w tematach, takich co nie trzeba - posypią się ostrzeżenia. A co do tego filmu to JahmaicanBoy umieścił go jako pierwszy (tylko filmik miał inną nazwę) - Tamte posty zostaną przeniesione tutaj. Przeniesiony zostanie także temat: Śmiesznie, śmieszniej youtube.
_________________ Gość Pozdrawiam
Admin rządzi, Admin radzi, Admin nigdy Cię nie zdradzi, lecz pamiętaj gdziekolwiek wszędzie, że Admin zawsze rację mieć będzie
[ Dodano: 2006-11-10, 17:20 ] http://przecietny.polak.o.ksiazkach.patrz.pl/ i do tego jeszcze przeciętny polak, tak samo przeciętny jak kandydat na burmiszcza o którym była mowa wyżej
...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum